Sunčane naočale imaju i važnu estetsku ulogu. Uz to što su korisne, mogu biti ukras svakom licu, pomladiti nas, postrožiti, naglasiti osobnost, omekšati naš izgled i slično.

Pomno odabran okvir može istaknuti nešto što želimo, primjerice boju očiju, ali i sakriti nešto što ne želimo da se vidi, primjerice ožiljak na koži, spuštenu vjeđu, bijelu rožnicu zbog ozljede oka ili žmirkanje.

Sunčane naočale jedna su od obaveznih potrepština tijekom ljeta, a ujedno i nezaobilazan modni detalj. Stoga je važno znati kako odabrati sunčane naočale koje će pristajati vašem licu i uklopiti se u vaš stil odijevanja.

Najbolji savjet za odabir sunčanih naočala Vam mogu dati Vaše Lege ili Legice ili stručno osoblje Očne optike Lens.

Plakat 11-04-2016

Novosti iz Očne optike Lens

Očna optika Lens svojim konstantnim akcijama razveseljava sve svoje dosadašnje i potencijalne kupce. Ovaj put velik broj naših dragih LEGA i LEGICA ima priliku uz kupovinu sunčanih naočala iskoristiti iskoristiti pravo na poklon bon do čak 300 kuna.

U Očnoj optici Lens 12. travnja 2016. godine je krenula akcija popularnog naziva POVEDI LEGU I LEGICU u Lens.

Akcija je koncipirana na način da svi koji se odluče kupiti nove sunčane naočale imaju priliku dobiti poklon bon od 300 kn za svog legu ili legicu. Poklon bon od 300 kn je moguće iskoristiti na dan kupnje za druge sunčane naočale ili kompletne dioptrijske naočale.

Ukoliko se lege ili legica odluči iskoristit poklon bon kasnije, onda ostavaruje pravo na poklon bon u nešto manjem iznosu, točnije u iznosu od 200,00 kn koj je moguće iskoristiti do 1. lipnja 2016. godine.

Službeni završetak ove akcije je predviđen za 12. svibnja 2016. godine.

Svi koji još niste čuli za ovu akciju ili ste čuli, a niste je koristili i smatrate je zanimljivom, požurite što prije zajedno sa svojim legom ili legicom u Lens i priuštite si nešto iz Lensova asortimana svjetski poznatih brenodava sunčanih naočala po nikad boljim uvjetima.