Plakat 07-11-2018 (1)Audiometrija – test kontrole sluha, usluga koje je desetak godina je prisutna u ponudi optika zapadnoeuropskih zemalja napokon je dostupna u optikama u Hrvatskoj.  Slijedeći trend svjetskih optika Očna optika Lens je upotpunila paletu svojih usluga audiometrijom i slušnim aparatima renomiranog njemačkog proizvođača.

„Sam proces uvođenja nove usluge – kontrole sluha, iako zahtjevan, pokazao se kao pun pogodak. Odmah nakon uvođenja u ponudu za istu je pokazao interes veliki broj potencijalnih korisnika.“ – kažu u Lensu.

Dodatna edukacija djelatnika, kupovina opreme za audiometriju, pilagodba zakonskim okvirima samo su neki od procesa koje su u Očnim optikama Lens proveli kako bi osim Centra za vid mogli dobiti i titulu Centara za sluh.

Jedna od potvrda, kvalitete usluge audiometrije u Očnim optikama Lens, a i vjerojatno najdragocjenija informacija za sve koje imaju problema sa sluhom, je ta da aparate koje u Očnim optikam Lens nude sufinancira HZZO na crvenu uputnicu.

U asortimanu dioptrijskih naočala, dioptrijskih leća, kontaktnih leća i tekućina Očna optika Lens nudi samo proizvode vrhunske kvalitete. Tako je i na području kontrole i liječenja problema sluha. Sukladno svojoj politici kvalitete u ponudu su uveli REXTOM slušne aparate njemačkog proizvođača koji su izrađeni u koraku s najnovijim tehnološkim dostignućima. Osim vrhunske kvalitete zvuka, ovi aparati, zbog svoje veličine, nude potpunu diskreciju. Sitne i neprimjetne u uhu korisnika zasluženo ih se naziva i nevidljivim slušnim aparatima.

Svi slušni aparati koji se nalaze na tržištu potpuno su individualizirani – sukladno potrebama korisnika. REXTON je u tom pogledu otišao korak dalje i svojim korisnicima nudi individualiziraniji pristup u odnosu na konkurenciju. Svaki korisnik, uz pomoću aplikacije instalirane na smarth phone-u, može samostalno prilagođavati intenzitet i glasnoću zvuka koji mu aparat proicira.

Uz vid, sluh je jedan od glavnih faktora koji utječe na kvalitetu života. Redovite kontrole vida i sluha, uz pravilno uspostavljenu dijagnozu, smanjit će intenzitet napretka oštećenja oka i uha.

Očna optika Lens već dugi niz godina nudi svojim klijentima optometrijske i oftalmološke kontrole vida. Visoko obrazovani stručnjaci, vrhunska tehnologija – kako kod kontrole vida, tako i kod izrade naočala izvrsna su sinergija koja osigurava temelje za pružanje visokokvalitetne usluge.

Uz nove usluge u Očnim optikama Lens uvedena je i nova akcija – DJETELINA S ČETIRI LISTA

Djetelina s četiri lista simbolični je naziv za akciju, koja u Očnim optikama Lens traje do kraja godine. Svoji korisnicima u Lensu nude četiri usluge potpuno besplatno. Radi se o: pregledu vida za naočale, pregledu vida za kontaktne leće, mjerenju očnog tlaka i kontroli sluha.

Kako bi Vam dodatno olakšali donošenje odluke o pravovremenoj kontroli vida i sluha odlučili su Vam ponuditi još neke pogodnosti. Nove dioptrijske naočale s ugrađenim Rodenstock progresivnim lećama iz grupe Perfection možete kupiti s 1000,00 kn popusta, s ugrađenim Excellence progresivnim lećama s 500 kn popusta i s ugrađenim Superior progresivnim lećama s 250 kn popusta.

Želite čist i jasan vid, te kvalitetan sluh?
Odluka je na Vama. Pozivamo sve one koji se još nisu priključili akciji da posjete Očna optike Lens na nekoj od njihovih lokacija u Osijeku te da iskoriste pogodnosti akcije djetelina s četiri lista.

* pogodnosti nije moguće zbrajati

Očna optika Lens
P.Pejačevića 5, 31000 Osijek – 031 / 367 – 090
Ulica Hrvatske Republike 29, 31000 Osijek – 031 / 211 – 700
www.lens-optika.hr