Doživite maksimalno široke vidne zone, optimalnu stabilnost slike i izuzetne performanse u svim svakodnevnim izazovima, obogatite svoj sluh šarenilom zvukova pirode.

Svako oko u uho je jedinstveno. Kao certificirani ekspert za progresivne Rodenstock leće i Rexton slušne aparate, mi sve bitne parametre uzimamo u obzir prilikom pregleda i kontrola.

Više od 140 godina iskustva Rodenstocku  daju za pravo da razvija savršena rješenja za preciznost, funkcionalnost, materijale i dizajn u naočalnoj optici. Najviši standardi u kvaliteti kao i velika posvećena pozornost detaljima mogu se vidjeti u premium proizvodima.

Rexton pak svojim modernim rješenjima pruža vrhunsku kvalitetu zvuka i potpuno zadovoljstvo korisnika

S Rodenstock naočalnim lećama Rexton slušnima aparatima birate brend kvalitetu i njemački inžinjering. Bez obzira kakve su Vaše potrebe u svakodnevnom životu, na poslu ili u slobodno vrijeme, ovdje će te naći savršene proizvode koje čine svaki trenutak vrijedan gledanja i slušanja.

Rodenstock progresivne leće Vam pružaju potpuno novi stav prema životu, opušten i kvalitetan vid bez kompromisa.

Iskoristite priliku i uštedite na kupovini novih RODENSTOCK progresivnih leća i REXTON slušnih aparata. Potražite kupone u našim optikama.

S progresivnim lećama Rodenstock uvijek dobijete  više.

Veliki izbor Rodenstock proizvoda vas čeka u našim optikama. Živite život bez ikakvih kompromisa s progresvnim lećama individualno skrojenim za VAS:

  • Do 40% veća i šira vidna polja u odnosu na tradicionalne progresivne
  • leće
  • Maksimalno zadovoljstvo nositelja
  • Potpuno opušten vid pogotovo kod gledanja na blizu

Naši iskusni optičari i audiolozi rado će vam pomoći u odabiru savršenog proitvoda.

Dopustite da vas savjetujemo.