Obtelj uvijek stavljamo na prvo mjesto. Tako i mi u Optici Lens na prvo mjesto stavljamo svoje kupce koji zajedno s njama tvore jednu veliku obitelj. Kako bi svim našim kupcima (i onima koji će to tek postati) zahvalili na ukazanom dugogodišnjem povjerenju odlučili smo im olakšati povratak s praznika i godišnjih odmora te početak novih obaveza, kako školskih tako i poslovnih, provođenjem nove akcije.

VB

Da nove obaveze ne treba shvaćati kao nešto teško i primiti s averzijom govori naziv naše nove akcije BACK FROM HOLIDAY WITH HAPPY FACE.

Svi smo uživali u slobodnim danima, neki su bili na moru, neki su se kupali na Dravi, neki roštiljali, uživali u svojim vikendicama ili svoja četiri zida. Svatko je imao za sebe priliku naći najbolji način kako se opustiti i napuniti baterije za nove radne pohode.

Kako je to vrijeme završilo, počelo je i razdoblje novih obaveza. Prvašići su prvi puta zasjeli u školske klupe. Oni malo stariji osnovnoškolci moraju zamijeniti svoju rutinu igranja s učenjem, a srednjoškolci će morati malo smanjiti svoje izlaske i druženja sa simpatijama i prijateljima jer dio vremena zasigurno moraju uložiti i učenje.

Poslovne obaveze su kod većine u velikom zamahu tako da često možemo čuti od prijatelja i poznanika kako su već zaboravili da su bili na godišnjem odmoru.

Vrijeme godišnjih odmora za sve uzraste, zbog putovanja i mijenjana lokacija zna biti vrlo turbulentno i ljudi često zaborave na ono najvažnije, a to je njihovo zdravlje i zdravlje najbližih.

Kroz akciju BACK FROM HOLIDAY WITH HAPPY FACE mi u Očnoj optikci Lens želimo potaknuti sve roditelje da svoje đake, prije početka školskih obaveza, dovedu na pregled. Kod djeteta koje krene u školu s neotkrivenim poremećajem vida postoji velika vjerojatnost da će dijete imati poteškoća s učenjem.

Probleme vida potrebno je redovito kontrolirati – kako u najranijoj dobi tako i u srednjoj i zreloj dobi. Dobar vid direktno utječe na kvalitetu vašeg života i čini vas sretnijom i potpunijom osobom.

Naša nova akcija prilika je da se nastavite smijati i dalje nakon praznika i godišnjih odmora – osigurava uštede na kontaktne leće i naočale. O čemu se konkretno radi pročitajte u nastavku.

POGODNOSTI AKCIJE BACK FROM HOLIDAY WITH HAPPY FACE

Uz pregled za kontaktne leće za svakog kupca osiguravajmo i kontaktne leće za mjesec dana korištenja. Ako se nakon pregleda odlučite na kupovinu kontaktnih leća na poklon dobivate Solocare aqua tekućinu za održavanja kontaktnih leća. Ušteda za one koji nose ili žele nositi kontaktne leće u ovom slučaju doseže do čak 200,00 kn.

Za nosioce naočala ova akcija je pravi dobitak na lutriji. Nakon obavljenog pregleda vida nosioci naočala za sebe imaju priliku odabrati dioptrijske leće sa i bez zaštita po principu jednu leću kupiš, a drugu dobiješ na poklon. Ušteda za sve koji se odluče na izradu novih dioptrijskih naočala u ovom slučaju doseže do čak 400,00 kn. Akciju s dioptrijskim lećama koje se ugrađuju u naočale mogu koristiti kupci koji se odluče na kupovinu okvira cjenovnog razreda 300,00 kn i više.

letakPogodnosti iz ove akcije moguće je koristiti do 5. listopada 2018. godine kada ista službeno završava.

Na kraju donosimo MALE SAVJETE ZA VELIKE ODLUKE

Ako se odlučite za kupovinu novih dioptrijskih naočala ili kontaktnih leća u nastavku pročitajte što savjetujemo svojim kupcima.


Na što treba paziti kod odabira dioptrijskih okvira?

  • Okvir bi trebao isticati vašu najbolju karakteristiku lica – poput plavih okvira za isticanje plavih očiju.
  • Oblik okvira bi trebao biti u kontrastu s oblikom vašeg lica.
  • Veličina okvira bi trebala biti usklađena s veličinom vašeg lica.
  • Lijep okvir izražava Vašu osobnost i čini Vas privlačnijima.


O čemu treba voditi brigu ako nosite kontaktne leće?

Kontaktne leće su vrlo siguran način ispravljanja dioptrije, ali kod njih je iznimno važna svijest o potrebi njihovog pravilnog održavanja i svakodnevnog skidanja. Osnove pravilnog održavanja kontaktnih leća su:

  • očistite,
  • isperite,
  • dezinficirajte.

Želite čist i jasan vid?

Odluka je na Vama. Nazovite ili rezervirajte svoj termin pregleda vida putem online obrasca OVDJE i naručite se na kontrolu vida u naše optike.