Obitelj uvijek stavljamo na prvo mjesto. Tako i mi u Optici Lens na prvo mjesto stavljamo svoje kupce koji zajedno s nama tvore jednu veliku obitelj. Kako bi svim našim kupcima (i onima koji će to tek postati) zahvalili na ukazanom dugogodišnjem povjerenju odlučili smo im olakšati povratak s praznika i godišnjih odmora te početak novih obaveza, kako školskih tako i poslovnih.

Svi smo uživali u slobodnim danima. Neki su bili na moru, neki su se kupali na Dravi, neki roštiljali, uživali u svojim vikendicama ili u svoja četiri zida. Svatko je imao za sebe priliku naći najbolji način kako se opustiti i napuniti baterije za nove radne pohode.

Kako je to vrijeme završilo, počelo je i razdoblje novih obaveza. Prvašići su prvi puta zasjeli u školske klupe. Oni malo stariji osnovnoškolci moraju zamijeniti svoju rutinu igranja s učenjem, a srednjoškolci će morati malo smanjiti svoje izlaske i druženja sa simpatijama i prijateljima jer dio vremena zasigurno moraju uložiti i učenje.

back to business

Poslovne obaveze su kod većine u velikom zamahu tako da često možemo čuti od prijatelja i poznanika kako su već zaboravili da su bili na godišnjem odmoru.

Vrijeme godišnjih odmora za sve uzraste, zbog putovanja i mijenjana lokacija zna biti vrlo turbulentno i ljudi često zaborave na ono najvažnije, a to je njihovo zdravlje i zdravlje najbližih.

Kroz akciju BACK TO BUSINESS u Očnoj optikci Lens želimo potaknuti sve roditelje da svoje đake, prije početka školskih obaveza, dovedu na pregled. Kod djeteta koje krene u školu s neotkrivenim poremećajem vida postoji velika vjerojatnost da će dijete imati poteškoća s učenjem.

Isto tako, boravak pred računalom za one koji su završili sa svojim školskim i fakultetskim danima, zna biti vrlo naporan pa čak i opasan ako se vid na vrijeme ne prekontrolira i pravilno korigira vid. Zato je naša preporuka da se u “business” vratite spremni za sve izazove. 

Probleme vida potrebno je redovito kontrolirati – kako u najranijoj dobi tako i u srednjoj i zreloj dobi. Dobar vid direktno utječe na kvalitetu vašeg života i čini vas sretnijom i potpunijom osobom.

Ova akcija prilika je da se nastavite smijati i dalje nakon praznika i godišnjih odmora – osigurava konkretne uštede na  DIOPTRIJSKE NAOČALE. O čemu se konkretno radi pročitajte u nastavku.

POGODNOSTI AKCIJE BACK TO BUSINESS

Za nosioce naočala ova akcija je pravi dobitak na lutriji. Nakon obavljenog pregleda vida nosioci naočala imaju priliku za povoljniji shopping.

Svim kupcima koji se odluče na kupovinu dioptrijskih okvira (cjenovnog razreda iznad 300,00kn) i naočalnih leća  od cijene odbijamo 230,00.

U slučaju kupovine jednojakosnih leća indeksa loma 1,5 (CR i DLP  HMC), jednu leću kupci dobivaju na poklon.

Pogodnosti iz ove akcije moguće je koristiti do 15. listopada 2019. godine kada ista službeno završava.