Kada Vam netko priča o kupovini sunčanih naočala u siječnju, tema Vam i se i ne čini nešto spektakularna. Možda poticaj u obliku popusta od 70% na poznate brendove sunčanih naočala može učiniti ovu temu doista interesantnom.

U trenutku kada shvatite da prilika za dobar shopping vrlo lako može liječiti depresiju lošeg vremena onda se odluka o kupnji vrlo brzo donosi. Dodatnu motivaciju zasigurno će potaknuti šarolika ponuda  nezaustavljivih bezvremenskih trendi linija i zvučni brendovi.

Ako nosite dioptrijske naočale, sa sunčanim naočalama bez dioptrije možda nećete vidjeti 7 milja daleko. No ako ih se odlučite kupiti u Očnoj optici Lens, onda možda i hoćete.

Udaljenost od 7 milja  ne mora biti velika prepreka za nošenje sunčane naočale. Vašu dioptriju moguće je ugraditi u okvire sunčanih naočala koje odaberete.  Uhvatite priliku :)

Iz naše pozicije važno je naglasiti, a iz vaše je dobro znati da kod odabira sunčanih naočala, ne smiju prevladati isključivo estetski kriterij. Zaštita očiju mora biti primarna.  Kvalitetne sunčane naočale sa 100 % UV zaštitom te posebice polariziranim lećama pridonijet će boljoj zaštiti očiju i očuvanju vašeg vida.

Naočale koje mi nudimo, kao sastavni dio našeg sezonskog sniženja, zadovoljavaju visoke kriterije zaštite oka od štetnih sunčevih zraka.

* sniženje se ne odnosi na Ray Ban sunčane naočale
* sniženi modeli  nalaze su u Očnoj optici Lens na adresi Hrvatske Republike 29, Osijek

DADADAD