„Novi dan, nova prilika ! “ To je moto svake tjedne akcije Očne optike Lens.

Razmišljate o pregledu vida, novim dioptrijskim ili sunčanim naočalama, trebate leće. Posjetite nas u tjednu poslije Uskrsa u našim poslovnicama na adresama Pavla Pejačevića 5 ili Ulica Hrvatske Republike 29 u Osijeku jer upravo u tom tjednu vam Očna optika Lens donosi pregršt novih pogodnosti.

Svaki dan u tjednu od 3. do 7. travnja 2018. godine Očna optike Lens za kupce nudi odlične prilike. U nastavku donosimo koje su to sve pogodnosti u Lensu osigurali za kupce.

Plakat 29-03-2018UTORAK – KUPCIMA PROGRESIVNIH NAOČALA DIOPTRIJSKE NAOČALE NA POKLON – Svim kupcima koji se odluče na izradu dioptrijskih naočala s progresivnim lećama poklanjamo naočale za čitanje u iznosu do 400,00 kn.

SRIJEDA DRUGI OKVIR U POLA CIJENE – Pri kupovini jednog dioptrijskog okvira drugi, jeftiniji okvir dobivate u pola cijene.

ČETVRTAKSOLOCARE 360 ml + MEKE KONTAKTNE LEĆE = SOLOCARE 90 ml (GRATIS) -Kupite Solocare aqua tekućinu 360 ml za meke kontaktne leće, a mi vam poklanjamo Solocare 90 ml.

PETAK – DIOPTRIJSKE LEĆE U VRIJEDNOSTI 230,00 KN NA POKLON-  Kupac koji se odluči na kupovinu novih okvira dobiva dioptrijska stakla u vrijednosti 230,00 kn na poklon.

SUBOTANARUDŽBE ZA PREGLED NAGRAĐUJEMO POPUSTOM – U terminu između 09 i 13 sati telefonski primamo narudžbe za preglede vida za tjedan od 9. do 14. travnja 2018. godine. godine.  Kupce koji odrade narudžbe u tom terminu nagrađujemo s 15% popusta na cjelokupni asortiman.