„Novi dan, nova prilika ! “ To je moto nove tjedne akcije Očne optike Lens.

Razmišljate o pregledu vida, novim dioptrijskim ili sunčanim naočalama, trebate leće. Sad je prava prilika za to. Posjetite nas u tjednu Očne optike Lens u našim poslovnicama na adresama Pavla Pejačevića 5 ili Ulica Hrvatske Republike 29 u Osijeku jer upravo u tom tjednu vam Očna optika Lens donosi pregršt novih pogodnosti.123

Svaki dan u tjednu od 5. do 9. ožujka 2018. godine Očna optike Lens za kupce nudi odlične prilike. U nastavku donosimo koje su to sve pogodnosti u Lensu osigurali za kupce.

  • PONEDJELJAK – TWO  PERSONS PACK – 500 KN UŠTEDE  – Svim kupcima koji dođu u paru ili se odluče za izradu dvojih kompletnih dioptrijskih naočala osiguravamo uštedu na dioptrijskim staklima u iznosu od 500 kuna i poklanjamo dva pregleda vida.
  • UTORAK – KUPCIMA PROGRESIVNIH NAOČALA DIOPTRIJSKE NAOČALE NA POKLON – Svim kupcima koji se odluče na izradu dioptrijskih naočala s progresivnim lećama poklanjamo naočale za čitanje u iznosu do 400,00 kn.
  • SRIJEDA – DRUGI OKVIR U POLA CIJENE – Pri kupovini jednog dioptrijskog okvira drugi, jeftiniji okvir dobivate u pola cijene.
  • ČETVRTAK – SOLOCARE 360 ml + MEKE KONTAKTNE LEĆE = SOLOCARE 90 ml (GRATIS) – Kupite Solocare aqua tekućinu 360 ml za meke kontaktne leće, a mi vam poklanjamo Solocare 90 ml.

POKLON IZNENAĐENJA ZA SVE PRIPADNICE ŽENSKOG SPOLA povodom DANA ŽENA.

  • PETAK – THREE PERSONS PACK – 800 KN UŠTEDE – Svim kupcima koji dođu pratnji s još dvije osobe ili se odluče za izradu trojih kompletnih dioptrijskih naočala osiguravamo uštedu na dioptrijskim staklima u iznosu od 800 kuna i poklanjamo tri pregleda vida.  *odnosi se na okvire cjenovnog razreda 500 kn i više
  •  SUBOTA – JEDNOJAKOSNE DIOPTRIJSEKE LEĆE NA POKLON – Svim kupcima koji se odluče na kupovinu dioptrijskih okvira u iznosu 250 kuna i više poklanjamo jednojakosne dioptrijske leće.