ovi dan, nova prilika ! “ To je moto nove tjedne akcije Očne optike Lens.

Razmišljate o pregledu vida ili sluha novim dioptrijskim ili sunčanim naočalama, trebate leće? Veliki broj novih pogodnosti dolazi iz Očnih optika Lens.

Navratite u Očne optike Lens na adresama Pavla Pejačevića 5 ili Ulica Hrvatske Republike 29 u Osijeku jer upravo u tim tjednima vam Očna optika Lens donosi pregršt novih pogodnosti.

Svaki dan u tjednima od 12. do 17. studenog i od 19. do 24. studenog 2018. godine Očna optike Lens za kupce nudi odlične prilike. U nastavku donosimo koje su to sve pogodnosti u Lensu osigurali za kupce.TJEDNA AKCIJA LISTOPAD

 • PONEDJELJAK – TWO  PERSONS PACK – 500 KN UŠTEDE  – Svim kupcima koji dođu u paru ili se odluče za izradu dvojih kompletnih dioptrijskih naočala osiguravamo uštedu na dioptrijskim lećama u iznosu od 500 kuna i poklanjamo im dva pregleda vida.
  *minimalna vrijednost jednog kupljenog okvira mora biti 300 kn
 • UTORAK – KUPCIMA PROGRESIVNIH NAOČALA DIOPTRIJSKE NAOČALE NA POKLON – Svim kupcima koji se odluče na izradu dioptrijskih naočala s progresivnim lećama poklanjamo naočale za čitanje u iznosu do 400,00 kn.
  *akcija se odnosi na Rodenstock leće.
 • SRIJEDA – DRUGA DIOPTRIJSKA LEĆA GRATIS– U slučaju izrade naočala, jednojakosne dioptrijske leće  indeksa 1.5 dobivate s 50% popusta.
  *minimalna vrijednost jednog kupljenog okvira mora biti 300 kn
 • ČETVRTAK – SOLOCARE 360 ml + MEKE KONTAKTNE LEĆE = SOLOCARE 90 ml (GRATIS) -Kupite Solocare aqua tekućinu 360 ml za meke kontaktne leće i kontaktne leće, a mi vam poklanjamo Solocare aqua 90 ml.
 • PETAK – THREE PERSONS PACK – 800 KN UŠTEDE – Svim kupcima koji dođu u pratnji s još dvije osobe ili se odluče za izradu trojih kompletnih dioptrijskih naočala osiguravamo uštedu na dioptrijskim lećama u iznosu od 800 kuna i poklanjamo im tri pregleda vida.
  *minimalna vrijednost jednog kupljenog okvira mora biti 300 kn
 • SUBOTA – BESPLATNA KONTROLA SLUHA – Besplatna kontrola sluha za sve koji se u tjednima akcije Očne optike Lens naruče za kontrolu sluha.Želite čist i jasan vid, te kvalitetan sluh?

Odluka je na Vama. Pozivamo sve one koji se još nisu priključili akciji da posjete naše poslovnice te da iskoriste pogodnosti TJEDNA AKCIJE.

Očna optika Lens
P.Pejačevića 5, 31000 Osijek – 031 / 367 – 090
Ulica Hrvatske Republike 29, 31000 Osijek – 031 / 211 – 700

www.lens-optika.hr