Uštedite kod kupovine novih dioptrijskih naočala.

S ciljem poticanja ljudi na društveno odgovorno ponašanje i štednju u ovim teškim vremenima, u LENS – centrima za vid i sluh, krenula je nova akcija ZAMJENA STARO ZA NOVO. Svi kupci koji donesu stare okvire dobivaju nova dioptrijske leće na poklon.


Društvena odgovornost je postala vrlo važan segment u poslovanju svih poduzeća. Svjesni činjenice da moramo voditi brigu o zaštiti okoliša, a samim time i brigu o budućim generacijama  odlučili smo pokrenuti akciju ZAMJENA STARO ZA NOVO.

Kroz razgovore s našim dugogodišnjim kupcima došli smo do zaključka da u svojoj kolekciji posjeduju određeni broj okvira s kojima jednostavno rečeno ne znaju što će. Iako su im stari okviri beskorisni  varijanta da bace okvir koji je koštao nekoliko stotina ili čak tisuća kuna ne čini im se baš primamljiva.

Kako bi im olakšali dilemu odlučili smo im ponuditi da te okvire donesu kod nas. Nismo zaboravili ni na njih same te smo im omogućili da odaberu nove dioptrijske leće potpuno besplatno.  Veliki broj naših kupaca vidi ovo kao odličnu priliku za uštedu kod kupovine novih naočala.

Ovim putem pozivamo sve one koji se još nisu priključili našoj akciji da nam donesu stare okvire do 31. ožujka. 2022. godine,  a mi ćemo ih za to nagraditi.


Što se događa sa starim okvirima?

Stare okvire rastavljamo na njihove sastavne dijelove te, ako su dijelovi iskoristivi, koristimo ih kako bi kupcima osigurali besplatan popravak. One dijelove koji nisu iskoristivi na odgovarajući način recikliramo.


Kakvu uštedu možete ostvariti?

OSIGURANA UŠTEDA ZA SVAKOG KUPCA JE 230,00 KN.

Uz donošenje starih dioptrijskih okvira, uvjet za ostvarivanje prava na akciju je kupnja novih kompletnih dioptrijskih naočala po akcijskoj cijeni. U akciju ulaze dioptrijski okviri cjenovnog razreda 300,00 kn i više te dioptrijske jednojakosne leće. Pogodnosti se ne mogu zbrajati – jedan stari okvir koji donosite osigurava Vam jednu uštedu od 230,00 kn.


Jeste li znali?

REDOVITI pregledi vida važni su kako bi se na vrijeme utvrdili eventualni problemi i spriječilo pogoršanje vida.

Iako se problemi vida često mogu prepoznati zahvaljujući specifičnim simptomima kao što je kratkovidnost, u nekim slučajevima poput tzv. lijenog oka kod djece ili glaukoma u osoba zrelije životne dobi postoje i bolesti čiji simptomi nisu prisutni odmah, a samim time ne navode osobu da ode na pregled oftalmologu. Iz tog razloga uvijek je potrebno napraviti prventivni pregled te otkolniti i one najmanje sumnje i nedoumice jer kako poznata narodna izreka kaže „Bolje spriječiti nego liječiti“.

U Lens – centrima za vid u sluh se možete naručiti na preglede pozivom na neki od telefona ili popunjavanjem obrasca naruđžbe za pregled na službenoj web stranici optike.