Jesen nas je već debelo okupirala svime što nosi sa sobom: vremenom, bojama lišća koje šuška pod nogama i mirisom vrućeg kestenja. Limunade su odavno zamijenili vruća čokolada i čajevi koji mirišu na cimet, šumsko voće i daleki istok. Vrijeme ne možete promijeniti, ali možete učiniti jesen zabavnom.

Pravi je nagovještaj kraja godine koji označava razdoblje blagdanskog raspoloženja i čarolije adventa, a tu čaroliju već možete osjetiti u Očnim optikama Lens. Pripremaju za Vas nova iznenađenja.

Raznolikost koja se krije na policama naših optika dovoljan su razlog za posjetiti nas. No, za one kojima se ne da izlaziti u ovo sivilo i hladnoću pripremili smo dodatni poticaj u obliku LENS KUPONA S UŠTEDAMA.

Već sada u prodavaonicama Očne optike Lens se odvija posebna čarolija! Po akcijskim cijenama dostupna je većina proizvoda. Ponuda vrijedi do 15. prosinca 2021. godine.

Nova serija od osam Lens kupona osiguravaja uštede na ponudu proizvoda i usluga u obje LENS POSLOVNICE. U nastavku vam donosimo kupone koji su odmah na prvi pogled plijenili našu pažnju.

„ Naše dosadašnje akcije su bile orijentirane prema proizvodu iz jedne linije. Ovim kuponima smo to odlučili promijeniti i omogućiti svim kupcima da sami odaberu pogodnost koja im u ovom trenutku najbolje odgovara” kažu u Lensu.

Kupone za print preuzmite OVDJE.

NAPOMENA: Kupone nije moguće zamijeniti za novac i nije ih moguće zbrajati.