Povedi svog Legu ili svoju Legicu u Lens i uštedi pri kupovini sunčanih naočala

Uz to što su korisna zaštita od UV zračenja,  sunčane naočale imaju i važnu estetsku ulogu. Mogu biti ukras svakom licu, pomladiti nas, postrožiti, naglasiti osobnost, omekšati izgled i slično.

Pomno odabran okvir može istaknuti nešto što želimo, ali i sakriti nešto što ne želimo. Primjerice: ožiljak na koži, spuštenu vjeđu, bijelu rožnicu zbog ozljede oka ili žmirkanje.

Jedan su od neizbježnih dodataka tijekom ljeta, a ujedno i nezaobilazan modni detalj. Odabrati sunčane naočale koje će pristajati vašem licu i uklopiti se u vaš stil odijevanja nije nimalo lako.

Najbolji savjet za odabir sunčanih naočala vam mogu dati vaše Lege ili Legice ili stručno osoblje Očne optike Lens.

NOVA AKCIJA:   SUNČANE NAOČALE 1 + 1 GRATIS

Ruku pod ruku s ljetnim danima u Lens – centar za vid i sluh stiže i vruća ljetna akcija. Povedite svog Legu ili još bolje svoju Legicu u Lens, kupite jedne sunčike, a DRUGE DOBIVATE NA POKLON.

 

KOJI SU UVJETI ZA OSTVATIVANJE PRAVA IZ OVE AKCIJE?

Akcija je osmišljena na način da svi koji se odluče kupiti nove sunčane naočale imaju priliku dobiti još jedne sunčane naočale i to potpuno BESPLATNO, ali pod uvjetom da sa sobom povedu Legu ili Legicu. Minimalna razlika u cijeni između kupljenih i poklonjenih sunčanih naočala mora biti 300,00 kn.

„Ovu akciju smo provodili prošlo ljeto. Od samog početka akcija je naišla na ogroman interes  kupaca i većina sunčanih naočala iz naših optika je rasprodana u vrlo kratkom roku. Istu sada ponavljanje, a vama dragi naši preporučujem da ne čekate zadnji tren već da požurite u našu optiku na adresi Hrvatske Republike 29, Osijek jer ZALIHA JE OGRANIČENA.“ kažu u Lensu

Službeni završetak akcije je 1. kolovoza 2021. godine.

Lens – centar za vid i sluh
Ulica Hrvatske Republike 29; Osijek – 031 211 700
Web: www.lens-optika.hr