Očna optika Lens – Ekspert za progresivne leće i Centar za sluh

„Već više od 25 godina obvezujemo su se pružati samo vrhunsku kvalitetu. Klijenti uvažavaju naše preporuke i savjete, kako i sva rješenja koja im pružamo.“ kažu u Očnoj optici Lens

Jedna od vrlo važnih titula koju Očne optike Lens nose ja zasigurno ona EKSPERTA ZA PROGRESIVNE dioptrijske leće Rodenstock – vrhunske njemačke progresivne leće, čiji je NI-VA LENS. d.o.o., tvrtka unutar njihove grupacije, ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku i Bosni i Hercegovinu.

Titulu Ekspert za postavljanje, ugradnju i prodaju RODENSTOCK progresivnih dioptrijskih leća, nije jednostavno zaraditi. U ovom slučaju radi se o određenim kriterijima koje je dobavljač ocjenjivao kod svojih kupaca:

Kvaliteta usluge pri odabiru i prezentaciji idealnih dioptrijskih leća za klijenta
Kvaliteta oftalmološke opreme s kojim optičar raspolaže
Upotreba sveobuhvatne analize, razmatranje individualnih želja i potreba klijenta
Redovitost edukacije, informiranja, te profesionalni razvoj pružatelja usluge
Certificirani Ekspert za progresivne leće, sve prethodne kriterije mora zadovoljiti. Rezultat toga je izvrsna vidna oštrina u svim uvjetima, okruženjima i raznim životnim situacijama.

Testovi kontrole sluha te prodaja slušnih pomagala

Osim što se Očna optika Lens pozicionirala kao Ekspert na području korekcije dioptrije, ugradnje i prodaje njemačkih dioptrijskih leća, prvi na tržištu Republike Hrvatske odlučili su se pozabaviti AUDIOMETRIJOM.

Dok je u zemljama zapadne Europe AUDIOMETRIJA – testiranje i kontrola sluha uz prisustvo audiometrijske tehnologije i educiranih stručnjaka, te prodaja slušnih aparata u očnim optikama već duže zastupljena, kod nas to nije bio slučaj. Očna optika Lens kao pionir optika na području AUDIOMETRIJE, uvela je kontrole sluha te prodaju REXTON slušnih aparata prva na području Hrvatske u svoj asortiman. Mjernim audiometrijskim uređajima testira se zasebno lijevo i desno uho, te se na temelju dobivenih podataka slušni aparati prilagođavaju individualnim potrebama klijenta. Kontrole su u Očnim optikama Lens za sve besplatne, no kako je to slučaj i kod kontrole vida potrebno je unaprijed najaviti svoj dolazak – telefonski.

„Odluku o uvođenju kontrole sluha i slušnih aparata u naš asortiman donijeli smo tek nakon prođene sveobuhvatne edukacije naših djelatnika. Danas smo ujedno i referentni centar za REXTON njemačke slušne aparate za područje Republike Hrvatske, a naši djelatnici su dosegli visok stupanj znanja i iskustva te su sada oni u službi edukatora za druge. „ kaže nam Dubravka Borovac, vlasnica Očne optike Lens

Ono što je također važno naglasiti potencijalnim korisnicima slušnih aparata je ugovor Očne optike Lens s HZZO-em, prema kojemu HZZO snosi dio ili cjelokupne troškove kupovine slušnih aparata za sve HZZO-ove osiguranike.

Doživite maksimalno široke vidne zone, optimalnu stabilnost slike i izuzetne performanse u svim svakodnevnim izazovima i uživajte u ljepotama zvuka vaše okoline.