Odaberite popust koji najbolje odgovara Vašem shoppingu – LENS OMOGUĆIO!!!

„Novi dan, nova prilika ! “ To je moto nove akcije Očne optike Lens.

Razmišljate o pregledu vida, novim dioptrijskim ili sunčanim naočalama, trebate leće? Sad je prava prilika za to.

Posjetite Očne optike Lens na adresama Pavla Pejačevića 5 ili Ulica Hrvatske Republike 29 u Osijeku.

Svaki dan Očna optika Lens za kupce nudi odlične prilike. U nastavku donosimo koje su to sve pogodnosti osigurane za kupce.

ODABERITE POPUST KOJI NAJBOLJE ODGOVARA VAŠEM SHOPINGU:

TWO PERSONS PACK – 500 KN UŠTEDE – Svim kupcima koji dođu u paru ili se odluče za izradu dvojih kompletnih dioptrijskih naočala osigurana je ušteda na dioptrijskim lećama u iznosu od 500,00  kuna te dva besplatna pregleda vida uz uvjet kupovine dioptrijskig okvira cjenovnog razreda 300,00 kn i više.

KUPCIMA PROGRESIVNIH NAOČALA DIOPTRIJSKE NAOČALE NA POKLON – Svi kupci koji se odluče na izradu dioptrijskih naočala s progresivnim lećama, naočale za čitanje u iznosu do 450,00 kn dobiju na poklon.

SOLOCARE 360 ml + SOLOCARE 90 ml (GRATIS) – Kupite Solocareaqua tekućinu 360 ml za meke kontaktne leće, a Očna optika Lens Vam poklanja Solocare 90 ml.

THREE PERSONS PACK – 800 KN UŠTEDE – Svim kupcima koji dođu u pratnji s još dvije osobe ili se odluče za izradu trojih kompletnih dioptrijskih naočala osigurana je ušteda na dioptrijskim lećama u iznosu od 800,00 kn i tri besplatna pregleda vida. Ova pogodnost se odnosi na okvire cjenovnog razreda 500,00 kn i više.

JEDNOJAKOSNE DIOPTRIJSKE LEĆE NA POKLON – Svim kupcima koji se odluče na kupovinu dioptrijskih okvira u iznad 400,00 kn i više poklanjaju jednojakosne dioptrijske leće vrijednosti 230,00 kn.

POPUST OD ČAK 40% PRI KUPOVINI DIOPTRJSKIH OKVIRA – Svi kupci koji se odluče kupiti nove dioptrijske okvire, pod uvjetom da u njih ugrađuju dioptrijske leće cjenovnog razreda 590,00 kn i više, dobiju 40% popusta na dioptrijske okvire.

Svi koji još niste čuli za ovu akciju ili ste čuli, a niste je koristili i smatrate je zanimljivom, požurite što prije u Lens i iskoristite pogodnosti koje vam nabolje odgovaraju.

VAŽNE NAPOMENE:

jedna osoba može koristiti samo jednu pogodnost
pogodnosti nije moguće zbrajati
AKCIJA TRAJE DO 31. OŽUJKA 2020. GODINE