Vi birate, a mi osiguravamo UŠTEDU – SUNČANE NAOČALE S DIOPTRIJOM ili “CLIP ON” DIOPTRIJSKE NAOČALE

Nosite dioptrijske naočale i očajavate jer ne možete nositi sunčane naočale? Jeste li sigurni da je to tako?

Sjetite se situacije: vozite automobil i sunce Vam blješti ravno u oči? Pošto zbog lošijeg vida morate nositi dioptrijske naočale, korištenje sunčanih naočala bez dioptrije za Vas u ovom slučaju nije dobro rješenje.  Dobro je znati da danas nošenje dioptrijskih naočala nije prepreka nošenju sunčanih naočala. U postojeće ili nove okvire možete ugraditi foto dioptrijske sunčane leće. Tako će Vas vaše sunčano-dioptrijske naočale oslobodit muka po dioptriji i sunčanim situacijama.

Foto dioptrijske leće ili „clip on“ dodatak sunčanih leća na vaše dioptrijske naočale idealna su rješenja za sve “blještave” trenutke.

Jeste li već krenuli i s pripremama za plažu? Sunčane naočale s dioptrijom izvrsno su rješenje i za korisnike kontaktnih leća. Puno je zahvalnije nositi sunčane naočale na plaži, nego kontaktne leće.  Plivanje s kontaktnim lećama nikako nije pametna odluka zbog raznih upala, koje mogu uzrokovati  mikroorganizmi. Također, pijesak, vjetar i voda nisu dobar saveznik kontaktnim lećama. Ne treba zaboraviti ni na jaku refleksiju UV zraka od vodenih površina tj. općenito tijekom boravka u prirodi.

Jeste li znali da su planinari i osobe koje češće borave na nadmorskim visinama od 2000 m i višima dvostruko više izložene UV zračenju?

Ako planirate planinske ili neke druge sunčane provode, sada je pravi terenutak za kupovinu vaših sunčanih naočala u kojem god one obliku ili paket bile.

 

Kod nas je NOVA AKCIJA NA SNAZI


NAMJENJENA JE KORISNICIMA DIOPTRIJSKIH  i SUNČANIH NAOČALA.

OSIGURAVA UŠTEDU od ČAK 230,00 KN u bilo kojem LENS SUNČANOM PAKETU. 


NAPOMENA: 

  • AKCIJA TRAJE DO 10. LIPNJA 2021. godine.
  • AKCIJA SE ODNOSI NA LAGERSKI: 1.5 TRANSITION FOTO 8 s TC slojem i 1.6 TRANSITION FOTO 8 s TC slojem.
  • U AKCIJU ulaze dioptrijski okviri cjenovnog razreda 300,00 kn i više.