Novo normalno ljeto u Očnim optikama Lens

Provesti aktivan godišnji odmor ili se jednostavno prepustiti ljenčarenju? Odgovarati na mailove i javljati se na mobitel ili se jednostavno potpuno isključiti?

Većina nas je isplanirala kakav-takav godišnji vjerojatno negdje uz more. Potpuno razumijemo i one koje odlaze u planine. Svi u konačnici traže bijeg od svakodnevnih aktivnosti. Ljeto je već odavno stiglo, kao i sezona godišnjih odmora mada prema broju sunčanih dana sve više liči na jesen nego na tople ljetne dane.

NOVO NORMALNO

Sunce, more, pijesak…. ove godine definitivno upotpunjavanju i „pozitivne“ COVID priče. Da nam je netko rekao prije godinu dana kako ćemo hodati sa zaštitnim maskama i na svakom koraku prati ruke, vjerojatno bismo mu rekli da to nije moguće.

Neovisno o tome jeste li odlučili ostati u svom gradu, planinariti, šetati, sunčati se uvijek imate priliku uhvatiti pokoju zraku sunca i uživati o čarima još uvijek nam prekrasne prirode.

U normalnim okolnostima mogli bi se našaliti kako nam se od kupanja, ronjena i uživanja na moru ili  u bazenima počinju pluća pretvarati u škrge, a među prstima počinju izrastati plivače kožice.

Zapravo sada i nije potpuno drugačija situacija na evolucijskom planu jedino što su uzroci bitno drugačiji. Nekada nenormalno, danas nam postaje sasvim normalno. Zaštitne maske i konstantno pranje ruku ove godine su veći uzrok pretvaranja nas u vodozemce nego morska voda i bazeni.

GODIŠNJI ODMOR I DIOPTRIJA

Iako vjerojatno idete na odmor s pametnim telefonom, laptopom, iPadom i možda još kojim tehnološkim čudom, ne zaboravite da ste na odmoru. Svjesni smo da užitak za mnoge nije potpun, ako bar malo ne iskoriste i blagodati moderne tehnologije.

Kako god da vrijeme odlučili provesti sve se svodi na uživanju u prekrasnim obzorima i čitanje. Neizostavan dodatak uz laptop, telefon iPad, knjigu, plažu….kod velikog broja ljudi su naočale – sunčane ili dioptrijske ili kombinacija dioptrije sa sunčanima.

Izrazito zanimljiv i vrlo atraktivan novitet za one koji su navikli škicati sve što se događa (posebno na plaži), a zbog problema s vidom ne mogu si priuštiti potpuni doživljaj uživanja su DIOPTRIJSKE NAOČALE S DODATKOM ZAŠTITE ZA SUNCE. Vrlo pogodne za sve nestašne poglede koje želite prikriti ispod sunčanih leća. Donose visoku dozu hedonizma i boravak na plaži čine potpunim.

POSEBNE AKCIJSKE POGODNOSTI ZA NOSIOCE DIOPTRIJSKIH NAOČALA

U susret ljeta i godišnjih odmora u Očnoj optici Lens traje akcija u kojoj kupci:

dioptrijskih okvira ostvaruju pravo na besplatne dioptrijske leće – UŠTEDA od 230,00 kn,
kompletnih dioptrijskih  naočala  s dodatkom za sunce ostvaruju – UŠTEDU od 300,00 kn
Vi samo trebate otvoriti oči, a sve ostalo će za Vas odraditi ekipa u Očnoj optici Lens.

* akcija traje do 25.08.2020. godine.
* pravo na UŠTEDU OD 230,00 kuna ostvaruju kupci dioptrijskih okvira cjenovnog razreda 300,00 kn i više,
* pravo na UŠTEDU OD 300,00 kuna ostvaruju kupci dioptrijskih leća cjenovnog razreda 590,00 kn i više.

POSEBNE AKCIJSKE POGODNOSTI ZA NOSIOCE KONTAKTNIH LEĆA

CooperVision Biofinity® leće spadaju u najnoviju (treću) generaciju silikon hidrogel leća.
Korisniku pružaju kontinuiranu cjelodnevnu udobnost tijekom deklariranog perioda nošenja (30 dana).
Visoka propusnost kisika 160 dk/t pomaže u održavanju zdrave fiziologije rožnice.
Podržavaju prirodno svojstvo vlaženja bez dodatnih aditiva što pomaže minimizaciji nakupina te maksimalnoj udobnosti leće.
Patentirani zaobljeni rubovi leće daju maksimalnu udobnost.
Asferni dizajn prednje plohe pridonosi izvrsnoj oštrini vida.