Besplatne dioptrijske leće za sve školarce

Kako bi svojim kupcima zahvalili na ukazanom dugogodišnjem povjerenju odlučili smo roditeljima i školarcima olakšati povratak s praznika i godišnjih odmora te početak novih obaveza.


LJETNO UŽIVANJE UZ PROPISANA OGRANIČENJA

Neki su ovo ljeto bili na moru, neki su se kupali na Dravi, neki roštiljali, neki pobjegli u planine, uživali u svojim vikendicama ili svoja četiri zida. Svatko je imao za sebe priliku naći najbolji način kako se opustiti i napuniti baterije.

No, koliko god lijepo bilo moramo priznati da nam je Korona povremeno znala pomrsiti planove i razbijala trenutke opuštenost. Kako god da bilo moramo dalje nastaviti s obavezama i živjeti u novonormalnim uvjetima.


POVRATAK ŠKOLSKIM OBAVEZAMA UZ MJERE OPREZA I PREGLED VIDA

Mi u Očnim optikama doista pratimo trendove. Možda bi novo prisutni trend testiranja na COVID 19 bio pun pogodak, no ipak kroz provođenje mjera opreza, COVID-u pokušavamo onemogućiti da postane toliko značajan trend – bar u našim poslovnicama. U tome smo do sada bili doista uspješni.

Ipak odlučili smo nastaviti raditi ono u čemu smo najbolji, a to su pregledi i kontrole vida i sluha. Već svi znamo da nosioci dioptrijskih naočala i dioptrijskih leća svoj vid moraju redovito kontrolirati – kako u najranijoj dobi tako i u srednjoj i zreloj dobi.


DIOPTRIJSKE LEĆE ZA SVE ŠKOLARCE NA POKLON

Za početak škole smo pripremili novu akciju u kojoj svim školarcima DAJEMO NA POKLON BESPLATNE DIOPTRIJSKE LEĆE. Jedini uvjet je da se kod nas kupe novi dioptrijski okviri cjenovnog razreda 300,00 kuna i više.

* akcija traje do kraja mjeseca rujna 2020. godine.
* akcija se odnosi na lagerske leće cr 1.5-  naočalna leća bez slojeva


NA ŠTO TREBA PAZITI KOD ODABIRA DIOPTRIJSKIH OKVIRA?

Svjesni smo kako odabir dioptrijskog okvira nije jednostavna odluka. Kako bismo Vam u startu olakšali donosimo i MALE SAVJETE ZA VELIKE ODLUKE. Ako se odlučite za kupovinu novih dioptrijskih naočala u nastavku pročitajte što naša savjetuje kupcima:

  • Okvir bi trebao isticati vašu najbolju karakteristiku lica – poput plavih okvira za isticanje plavih očiju.
  • Oblik okvira bi trebao biti u kontrastu s oblikom vašeg lica.
  • Veličina okvira bi trebala biti usklađena s veličinom vašeg lica.
  • Lijep okvir izražava Vašu osobnost i čini Vas privlačnijima.

Imajte svakako u vidu da na prodajnom mjestu naši kolege također rado udjele savjete.


ŽELITE ČIST I JASAN VID

Odluka je na Vama. Nazovite ili rezervirajte svoj termin pregleda vida 031 367 090 i 031 211 700.