Otkupljujemo vaše stare dioptrijske naočale i darujemo Vas besplatnim pregledom vida

Imate dioptrijske naočale koje ne nosite već duže vrijeme? Više ničemu ne služe već samo skupljaju prašinu na nekoj od vaših polica?

Pošto su duže vrijeme bili dio vas, odluku o njihovoj “likvidaciji” teško donosite?

Sama pomisao na to koliki su financijski izdatak bile u trenutku kupovine, dodatno utječe na vašu odluku da ih i dalje čuvate kao suvenir.

Moramo priznati da se s ovakvim situacijama često susrećem  u razgovorima s našim klijentima.

Imali smo čak i situaciji s jednom gospođom koja je u svoje, već punoljetne okvire, željela ugraditi nove progresivne leće višeg cjenovnog razreda.

Okvir je bio poprilično očuvan, ali je dizajnom poprilično zastario. Materijal takođe pokazuje znakove vremena. Zbog već navedenih razloga gospođa jednostavno nije mogla donijeti odluku o “likvidaciji” tog okvira.

Odlučili smo gospođi olakšati stvar i motivirati je da se nakon 18 godina riješi starog okvira.

Naša ponuda za simboličan popust na nove dioptrijske okvire za nju je bilo veliko oduševljene, a za nas radost.

Nakon što je za sebe odabrala nove okvire, stare je ostavila nama i zamolila nas da ih iskoristimo za popravak nekih tuđih naočala, ako će to biti moguće.

Oduševljeni prijedlogom naše klijentice odlučili smo tako i postupiti. Pojedini dijelovi njenih naočala, nekoliko dana kasnije,  iskorišteni su za popravak naočala kod naše druge klijentice. Pošto nismo morali koristiti nove dijelove, nismo morali ništa ni naplatiti. Dobili smo još jedan zahvalan osmjeh.

ZAŠTO NAM VI NEBISTE POMOGLI IZMAMITI NOVE OSMJEHE?

Poučeni upravo ovom pričom pokrenuli smo AKCIJU OTKUPA VAŠIH STARIH NAOČALA.

Stare naočale otkupljujemo od svih kupaca koji se odluče za izradu i kupovinu novih dioptrijskih naočala u našim poslovnicama

Pravila su vrlo jednostavna: Donesite svoje stare dioptrijske naočale u naše poslovnice, za sebe odaberite KOPLETNE NOVE NAOČALE, a mi ćemo Vam osigurati POPUST od 230, 00 kn za kupovinu NOVIH KOMPLETNIH NAOČALA kao otkupnu cijenu vaših starih naočala.

BESPLATNI PREGLED VIDA TAKOĐER JE JEDNA OD POGODNOSTI KOJI OSTVARUJU KUPCI NOVIH DIOPTRIJSKIH NAOČALA.

Ako Vam se ova AKCIJA čini primamljivom, trebali biste svratiti u naše poslovnice do kraja veljače jer upravo do tada traje.

Riješite se svojih starih naočala i sudjelujte u našem malom lancu sreće.

NAPOMENA: U akciju ulaze naši dioptrijski okviri cjenovnog razreda 300 kn i više​.