AKCIJA 1+1 GRATIS – progresivne naočale + jednojakosne dioptrijske leće

„Jesen stiže Dunjom moja“….  svijet u jesen mijenja boje, a mi to kroz naše akcije i pogodnosti na poseban način obilježavamo.

Sjećate li se onih obaveznih sastavaka koje ste morali pisati u osnovnoj, a ponekad i u srednjoj školi? Jedna od nezaobilaznih tema bila je zasigurno: „Jesen u mom gradu.„

Kako biste danas nakon završetka osnovo i srednjoškolskog obrazovanja započeli spomenuti sastavak?

Vjerujemo da bi kreativnost u ovom slučaju bila raznolikija od same jeseni.

Pošto mi svijet gledamo kroz „ružičaste naočale“, mi bismo kišu i kišne dane zanemarili te počeli promatrati šarenilo tonova koje je ova jesen donijela sa sobom. Imalo bi se o tome štošta lijepo napisati. Zamislite samo koliko raznolikih tonova ova jesen ima. Kada bi svatko imao vremena i mogućnosti predočiti si jesen tako, vjerujemo da bi svačiji svijet bio puno „.ružičastiji“.

Osim što je jesen promijenila prirodu, promijenila je i izloge dućana u našem gradu. Ova jesen je npr. u Očne optike Lens donijela pregršt zanimljivih popusta i pogodnosti. Odlučili su omogućiti svim promatračima jeseni da tonove i promjene u okruženju mogu jasnije vidjeti, te uživati u svim čarolijama jeseni.

AKCIJA U OČNIM OPTIKAMA LENS

U Očnim optikama Lens počela je jesenjska AKCIJA 1+1 GRATIS. Svi kupci progresivnih naočala tako za sebe mogu odabrat jednojakosne leće na poklon, a kupci naočala s jednojakosnim lećama jednu leću plaćaju, a drugu dobiju na poklon.

Možda će ova akcija za nekoga biti poseban razlog da na svijet pogleda iz „ružičaste“ perspektive i promjeni ozbiljno lice u ono nasmiješeno.

NAPOMENA:
– akcija traje do kraja mjeseca listopada
– akcija se odnosi na jednojakosne leće indexa 1,5 sa zaštitnim slojevima antirefleksa