B.I.G. Vision™ iz Rodenstocka  – prve visoko precizne korektivne leće

Uskoumni i ograničeni pogledi i razmišljanja kontrolirali su svijet progresivnih leća predugo. Ograničen pogled zbog limitiranog mjerenja oka i nemogućnosti uzimanja u obzir svih parametara oka. Jednostrana fokusna posvećenost. Premalo razumijevanja uloge mozga.

Takav uskoumni pogled fokusirao se na razumijevanje oka iz limitirane perspektive standardiziranog modela oka, a ne iz razumijevanja oka individualca. Takav pogled ostavio je 98% ljudi u svijetu sa progresivnim lećama koje ne odgovaraju u potpunosti njihovom oku.

Rodenstock sada ima drugačiji pristup kroz tehnologiju koja tvori pomak paradigme u progresivnim lećama prepoznavanjem unikatnog oblika i veličine svakog.

B.I.G. Vision™  temelji se na Izradi leća baziranoj na Vašem individualnom mjerenju oka. U konačnici ova tehnologija za rezultat ima naočale skrojene na način da Vam osiguraju uživanje u najoštrijem mogućem vidu.

KAKO OVA TEHNOLOGIJA FUNKCIONIR U PRAKSI?

Kod korekcije dioptrije uzimaju se u obzir biometrički parametri cijelog oka – daleko više od standarda industrije. Takvi podaci se integriraju direktno u svaku od naočalnih leća kroz konstrukcijski proces čiji su rezultati točni u mikrometar. To omogućuje precizno odrediti oštrinski centar vida za vaše oči i omogućuje Vam najoštriji vid iz svih kuteva, neovisno gdje pogledate.

ZNANOST TEMELJENA NA TEHNOLOGIJI

B.I.G. Vision™ iskustvo počinje sa našim patentiranim DNEye® Scannerom. Ova napredna tehnologija mjeri mnogo više parametara očiju nego bilo koji drugi proizvođač leća. Jednom kada ih izmjeri, Vaš optičar šalje podatke digitalnim putem u Rodenstock, gdje kreiramo iznimno bogat set biometričkih podataka.

Koristimo taj podatkovni set kako bi proizveli precizan biometrički model Vaših očiju te ga digitalno transferirali u svaku leću tijekom procesa izrade kako bi Vaše nove leće bile posebno prilagođene ovisno o Vašim jedinstvenim biometričkim parametrima. Nakon toga, šaljemo Vaše Biometric Intelligence Glasses™ Vašem optičaru od kojeg ih preuzimate – a cijeli proces traje svega nekoliko dana.

Želite znati više? Prvi korak je lociranje Vašeg najbližeg B.I.G. Vision™ optičara.

ŠEST KORAKA OD BIG VISION ISKUSTVA

 1. DNEye® Scanner
  Optičari koriste DNEye® Scanner kako bi najpreciznije ustanovili dimenzije Vaših očiju.
 1. Mjerenje parametara oka
  Parametri Vašeg oka mjereni su kako bi kreirali točnu reprezentaciju za korištenje u procesu izrade naočalnih leća.
 1. Kalkuliranje mjera pojedinačnog oka
  Optičari šalju podatke u Rodenstock, gdje koristimo naše patentirane kalkulacije kako bi kreirali set biometričkih podataka.
 1. Konstrukcija biometričkog modela oka
  Ovi podaci korišteni su kako bi načinili precizan biometrički model Vaših očiju.
 1. Digitalni prijenos podataka u leću
  Model Vaših očiju koristi se u kalkulaciji koja se prenosi u leću tijekom izrade. Svaka leća prilagođena je ovisno o Vašim biometričkim parametrima.
 1. Biometric Intelligent Glasses™
  Samo nekoliko dana nakon Vaše inicijalne konzultacije, primit će te nove naočale u koje je integrirana biometrička inteligencija.